Recept uit Proef Puglia:
aubergine- parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, courgette, gedroogde oregano, knoflook, melk, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: