30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercayennepeperdonkere sojaoliedroge sherryeifijne kristalsuikergemberhoningjapanse sojasausknoflooklente-uimaïzenaolijfolierijstazijnrijstwijnrode uisesamoliesjalotsuikerwaterwortelzeewierzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tahinsojasaus

Ingrediënten:
aubergine, donkere sesamolie, honing, knoflook, mirin, rijstazijn, sake, sesamzaad, sojasaus, suiker en tahin

Keuken:
Koreaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch / marinade
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Shoyu Ramen

Ingrediënten:
babyspinazie, eieren, furikake, japanse sojasaus, kippenvleugels, lente-uien, water, mirin, noedels, sake, sesamzaad, shoyu, knoflook, varkensschouder, gember en witte ui

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Vaatje lentesushi

Ingrediënten:
ei, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, kippenbouillon, maïzena, mirin, peultjes, radijs, rijstazijn, rode voedselkleurstof, sake, steurgarnalen, wit sesamzaad, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Makreelfilet gelakt in kabayakisaus

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, makreelfilet, mirin, noedels, olie, paddenstoelenbouillon, sake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, somen en wilde spinazie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel 1 notitie

Recept uit Simpel:

Varkensvlees met gember, bosui en aubergine

Ingrediënten:
arachideolie, aubergines, bosuien, donkere sojasaus, gember, geroosterde zoute pindas, groene chilipeper, ketjap manis, knoflook, koriander, mirin, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad en varkensgehakt

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chow Mein Now

Ingrediënten:
arachideolie, ei, chinese kool, droge sherry, eiernoedels, eiwit, maïzena, gebakken sjalotjes, hoisinsaus, kippendijfilets, lente-ui, maggi, peultjes, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, bleekselderij, sugarsnaps, taugé, knoflook, sesamolie, vet, waterkastanjes en wortels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige zeewiersalade

Ingrediënten:
cayennepeper, donkere sojaolie, lente-ui, rijstwijn, rode ui, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige zeewiersalade met noten

Ingrediënten:
amandel, cashewnoten, cayennepeper, donkere sojaolie, lente-ui, pecannoten, rijstwijn, rode ui, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, walnoten, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...