Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Perencharlotte
- Ingrediënten:
- eierdooiers, gelatine, kristalsuiker, lange vingers, melk, peren, perenbrandewijn, slagroom, vanillestokje en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, maïzena, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Fast food:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Nachtbrood:
Bij de koffie uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Lima - het kookboek:
Ontbijt uit Brindisa:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Twaalf: