Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: