Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkorianderolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Asperges met kerstomaten, pompelmoes en tuinkers

Ingrediënten:
asperges, bloedsinaasappelsap, druivenpitolie, fleur de sel, honing, kerstomaat, knoflook, limoensap, limoenzest, oost-indische kers blad, Oost-Indische kers bloemen, peper, pomelo, pompelmoes, tijm, tuinkers, zout en zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Orecchiette met broccoli en kerstomaten - vegan

Ingrediënten:
agavediksap, amandelschaafsel, broccoli, kerstomaat, knoflook, olijfolie, orecchiette, paneermeel, peper, rode chilipeper, sinaasappel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Amuse / diner uit Mas is meer:

Tomaat

Ingrediënten:
cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Recept uit Vegan, Schnell Schnell:

Tomaten-Bohnensalat / Tomaten-bonensalade

Ingrediënten:
abrikozen, agavesiroop, boerenbrood, gele kerstomaten, grote witte bonen, jonge spinazie, knoflook, mizuna, olijfolie, peper, pluksla, rode kerstomaten, rozemarijn, snijbiet, sperziebonen, tijm, tomatensap, waterkers, witte wijnazijn en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelige rijst, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerig gebakken zwarte bonen

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gerookte tofu, gerookt-paprikapoeder, kidneybonen, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken zwarte bonen met kerrie

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, kerrieblad, kidneybonen, olijfolie, peper, pintobonen, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chilli van zwarte bonen met espresso

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, espresso, kaneelstokje, kidneybonen, knoflook, melassestroop, olijfolie, peper, pintobonen, sojabonen, tomaten, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte rijst met zwarte bonen

Ingrediënten:
gele paprika, knoflook, koriander, langkorrelige rijst, olijfolie, peterselie, rijst, rode paprika, tomaten, tomaten uit blik, ui, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis bij Jamie:

Consommé van tomaten

Ingrediënten:
basilicum, biet, knoflook, mierikswortel, rodewijnazijn, tomaten, wodka, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, sodabrood, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Broodsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomaten met robiola

Ingrediënten:
bieslook, boter, gorgonzola, paprikapoeder, peper, pruimtomaten, robiola, tomaat, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Steak Tomate

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, augurk, azijn, bloemen, cress, dijonmosterd, eetbare bloemen, ei, kappertjes, lichte sojasaus, mosterd, peper, peterselie, radijsjes, sjalot, tabasco, tartaar, tomaat, tomatenpuree, water, worcestersaus en zout

Haal meer recepten op...