Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: