Recept uit Mijn Franse keuken:
Beret basque au chocolat | Baskische chocoladebaret
- Ingrediënten:
- boter, cacao, ei, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, rum, slagroom, suiker, tarwebloem en water
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine rum, cacao, chocolade, cognac, ei, eiwit, espresso, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, griessuiker, lange vingers, mascarpone, melk, poedersuiker, room, suiker, vanillesuiker, water, witte chocolade, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:
Diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: