357 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbotercitroencourgetteeiextra vierge olijfoliekaasknoflookolijfoliepecorinopeperpestopeterseliericottarucolaspinazieuiwalnotenzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, dadels, gedroogde tomaten, ijsbergsla, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaat en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapstelen, walnoten, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gelati d'Italia:

Sorbet van pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Home made:

Courgettekoekjes met basilicumroom

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, eiwit, maïzena, parmezaanse kaas, pijnboompitten, water, zout, zout & peper en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kalfscarpaccio & pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, kalfshaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Rucolabergen aan Zee

Ingrediënten:
aardappels, bosuitjes, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, sinaasappelrasp, wilde zalm en zalm

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zomerse tagliarini

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Basisrecept uit Jamie's dinners:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...