Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Provence: