Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: