Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: