Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbleekselderijbloembotercitroensapeidooierknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met eieren

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignon, ei, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, oregano, oud brood, peper, soepgroenten, tijm, tomatenketchup, ui, verse peterselie, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Pudding met blauwe bessen, tijm, zaden en pitten

Ingrediënten:
blauwe bessen, citroenzest, eidooier, honing, maïzena, melk, pijnboompitten, pompoenpitten, room, sesamzaad, steranijs, suiker, tijm, vanillestokken, water en zonnebloempitten

Keuken:
Belgisch
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met ei en pancetta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, ei, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, pancetta, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aan tafel gebakken eieren

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Eieren met groene kruiden

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, paprika, peterselie, room, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Eieren in een groen jasje

Ingrediënten:
boter, ei, scherpe mosterd, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Indisch / Duits
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aquarel van asperges en ei

Ingrediënten:
asperge, bier, bladpeterselie, bloem, citroensap, eetbare bloemen, ei, eiwit, extra vergine olijfolie, frituurolie, oude balsamicoazijn, kruiden, witte wijnazijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...