249 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotereifruitgroentekaasknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieslagroomspeksuikertijmuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Varkensvleespastei

Ingrediënten:
ei, knoflook, melk, mierikswortel, oud brood, peterselie, reuzel, scherpe mosterd, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse kalkoenterrine

Ingrediënten:
gerookt spek, kalkoenborst, kalkoenlever, knoflook, marjolein, melk, oud brood, paprikapoeder, peper, peterselie, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizzapannenkoeken

Ingrediënten:
boter, eieren, gemalen kaas, ham, melk, oreganoblaadjes, paprika, romatomaten, spek, ui en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde patrijs - pernice farcita

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, gerookte pancetta, melk, ontbijtspek, patrijs, patrijzenhartjes, patrijzenlever, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Zoet En Zout

Ingrediënten:
appels, bieslook, boter, gehakt, ei, kardemompoeder, melk, siroop, spek, tarwebloem, zout, vloeibare honing en volkorenmeel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Italiaanse kalfsborst, gevuld

Ingrediënten:
boter, brood, doorregen spek, doperwten, ei, kalfsborst, kalfszwezerik, knoflook, laurier, marjolein, melk, peterseliewortel, pistaches, tijm, tuinkruiden, ui, varkensvlees, vleesbouillon, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Spitskoolstamppot

Ingrediënten:
boter, gemalen kaas, kruimige aardappelen, nootmuskaat, peper, melk, spek, spitskool en zout

Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

ontbijtmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, cayennepeper, eieren, gedroogde provencaalse kruiden, karnemelk, olijfolie, patisseriebloem, peper, pittige kaas, spek en zout

Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...