Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, dille, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, peper, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: