Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Runderhaas in champignonkorst
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, champignon, dragon, eidooier, knoflook, krulpeterselie, olijfolie, runderhaas en sjalotten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Dikke van Dam: