907 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeikruidenmuntolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrode uirozemarijnsjalottijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gevulde Cypriotische kip

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroenschil, feta, kippenborst, knoflook, rozemarijn en zongedroogde tomaatjes op olie

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagnette met paling

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, lasagnette, olijfolie en paling

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, courgette, knoflook en wortelui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Kabeljauwwangetjes met linzen & salsa verde

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, basilicum, bladpeterselie, bliktomaten, citroensap, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en pastadeeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Macaroni met erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, boter, erwtjes, fusilli, harde geitenkaas, knoflook, macaroni, orecchiette, parmezaanse kaas, risoni, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vermicelli met heek

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, heek, knoflook, olijfolie, tomatenpuree, ui en vermicelli

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bliktomaat, extra vergine olijfolie, knoflook, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Pesto à la Genovese

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten en verse knoflook

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Gegrilde, opengelegde zeeduivel met gestoofde snijbonen

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie, passata, rozemarijn, snijbonen, zeeduivel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicum, basilicumbladeren, basilicumbloesem, belgische mosterd, bladpeterselie, citroenzest, fleur de sel, kleine tomaten, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Maccheroni uit Molise

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, knoflook, maccheroni, olijfolie, pancetta, pecorino, rode chilipeper, spek en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...