57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemeieidooierfrituuroliefrituurvethalf-om-halfgehaktkaaskaneelknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotspecerijensuikertijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoufflé - soufflé di patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde paddenstoelen - funghi gratinati

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eierdooier, gekookte ham, nootmuskaat, paddenstoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziekroketten - crocchette di spinaci

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fontina, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, spinazie, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Gefrituurde lasagne-kroketjes

Ingrediënten:
aardappel, borrelworstjes, boter, ei, frituurolie, frituurvet, lasagnevellen, nootmuskaat, oude goudse kaas, paneermeel, peper en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / frituur
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Garnalencroquetten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, garnaal, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Kip-hamcroquetten - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gerookte ham, kippenborst, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Aardappelkroketten

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloem, boter, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, panko, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Blinde vinken met basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicumtomaten, belgische mosterd, boter, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, rosbief, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Frikadellen met krieken

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, citroentijm, ei, half-om-halfgehakt, honing, kaneel, nootmuskaat, paneermeel, peper, ui, vanillepuddingpoeder, zout en zure kersen op sap

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gegratineerde gnocchi met spruijes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, emmenthaler, fontina, gnocchi, gouda, groentebouillon, honing, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, sinaasappel, sjalot, spruitjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Haal meer recepten op...