43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnicitroensapcrème fraîchedroge witte wijneieidooierkipknoflooklaurierlente-uimelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrunderbouillonsjalottijmwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmforelfilets met witloof

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, sjalotten, vetstof, witloof, witte wijn, zalmforelfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkohl - Boerenkool

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, ganzenvet, geklaarde boter, kalfsbouillon, maïzena, nootmuskaat, peper, room, runderbouillon, sjalotten, spek, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Rieslingsaus

Ingrediënten:
boter, droge riesling, honing, nootmuskaat, peper, peterselie, room, sjalot, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Kastanjesoep met saliemuisjes

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, droge witte wijn, bloem, boter, nootmuskaat, peper, poedersuiker, prei, salieblaadjes, sjalotje, slagroom, tamme kastanjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Boudin blanc

Ingrediënten:
boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout