Recept uit de zilveren lepel:
Tagliatelle met room doperwten en ham
- Ingrediënten:
- doperwten, gekookte ham, room en tagliatelle
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gekookte ham, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel: