Recept uit De Dikke van Dam:
Rode kool op zijn Hollands
- Ingrediënten:
- appel, azijn, bessengelei, boter, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, rode kool, vossenbessen en water
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Home made:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Rijksmuseum kookboek: