41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelstroopbalsamicoazijnbloemdragonknoflookkruidnagellaurierbladnootmuskaatolijfolieontbijtkoekpeperpeterselierunderbouillonsjalottijmtomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Recept van Mijn Recepten:

Hachee met ontbijtkoek

Ingrediënten:
azijn, bakboter, bloem, kruidnagel, laurierblaadje, olijfolie, ontbijtkoek, runderbouillon, tomatenpuree, ui en water

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, eierdooiers, eiwitten, boter, water, kruiden, laurierblaadje, peperkorrels, peterselie, citroensap, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde gans - stracotto d'oca

Ingrediënten:
ansjovis op zout, boter, citroen, droge witte wijn, gans, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, pancetta, ui, verse marjoraan, verse rozemarijn, water, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ossenstaart met bosbessen

Ingrediënten:
appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ingelegde groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bier, bruine boter, dragon, druivenpitolie, engelwortelzaad, gele biet, honing, koolrabi, laurierblad, merg, peterselieblad, peterseliestelen, peterseliewortel, rodebietensap, rode klaverzuring, roomse kervel, rozenbottelazijn, selderij, selderijknol, sjalot, sparrenazijn, tijm, ui, varkensrib, vlierazijn, water, wittewijnazijn, wortel, zeesla en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde molsla met geglaceerde haas

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindslastelen, bot, boter, citroentijm, citruskruim, druivenpitolie, hazenbotten, hazenpoten, hazenzadel, ijzerhardkruid, jeneverbes, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, laurierblad, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, molsla, nieuw-zeelandse spinazie, paardenbloemstelen, pruim, sjalot, walnoten, water, waterkersstelen, witte wijn, zevenbladblaadjes, zout en zwarte thee

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / wild
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, boter, ei, gemalen kruidnagel, half-om-halfgehakt, jus, kruimige aardappels, laurierblaadje, lauwwarm water, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, ui, water, worcestershiresaus, zout, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Ouderwetse Hollandse hachee recept

Ingrediënten:
azijn, biefstuk, laurier, bolletje, boter, bouillon, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, rundvlees, uien, vlees, water en 
zout en peper

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Limburgs konijn in het zuur (zoere knien)

Ingrediënten:
appelstroop, konijn, kruidnagel, laurierblad, natuurazijn, peper, peperkoek, peperkorrels, roomboter, selderijknol, sjalot, suiker, ui, verse peterselie, water, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip goulash - ohmydish.nl

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, champignons, kipfilet, knoflooktenen, komijnzaad, laurierblaadjes, paprikapoeder, paprika's, peper en zout, rode peper, roomboter, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, venkelzaad en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip goulash

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, champignons, kipfilet, knoflooktenen, komijnzaad, laurierblaadjes, paprikapoeder, paprika's, peper en zout, rode peper, roomboter, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, venkelzaad en water

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen