109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercacaocitroencitroensapeieidooierfijne kristalsuikermascarponemelkpoedersuikerpure chocoladeroomsinaasappelsuikervanillesuikerwaterwitte wijnazijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois praliné - Amandelbavarois

Ingrediënten:
amandelessence, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, praliné, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, azijn, banaan, eiwit, kiwi, maïzena, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Australisch / Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Griesmeel Pudding

Ingrediënten:
bourbonvanillesuiker, eidooier, eiwit, kaneel, melk, pudding, slagroom, suiker en maïzena

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Vanilleroom

Ingrediënten:
ei, maïzena, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, volle melk en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:

Pavlova

Ingrediënten:
azijn, eiwit, frambozen, kiwi, maïzena, mascarpone, passievrucht, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Flag Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bosvruchten, ei, frambozen, boter, zout, kristalsuiker, maïzena, roomkaas, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, wittewijnazijn en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Profiteroles met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, ei, fijne kristalsuiker, halfvolle melk, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta Gianduja - Gianduja chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, boter, cacao, cherry brandy, ei, eidooier, gianduja chocolade, hazelnoten, kersenjam, kristalsuiker, maïzena, maraschino, slagroom, taart en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Vanilleroom

Ingrediënten:
ei, maïzena, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, volle melk en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Truffeldessert

Ingrediënten:
00-bloem, appel-balsamicoazijn, citroensap, citroenzuur, donker bier, eiwitpoeder, eiwitten, gelatineblaadjes, glucose, hooias, inktvisinkt, kwark, maïzena, mineraalwater, poedersuiker, slagroom, suiker, truffel, truffelolie en water

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois au chocolat - Chocoladebavarois

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelpartjes, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Mousse à l'orange - Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
angelica, citroen, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelsnippers, maïzena, munt, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Haal meer recepten op...