Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Zoete crèpes met vers fruit
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, melk, rum, suiker, fruit en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Eten in Italie: