124 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebouillongaram masalagemalen komijnkaneelknoflookkokosmelkkorianderlente-uilimoenolieolijfoliepeperplantaardige olierode paprikasesamoliesjalotsojasaussuikertofuwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzensoep met kokosnoot

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, druivenpitolie, duivenerwten, gedroogde linzen, gember, groentebouillon, kerrieblad, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, maïsolie, okra, stevige tofu, tomaat uit blik, turmeric, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met broccoli of bloemkool

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkoolpuree, broccoli, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met paprika of andere groente

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mo Po-edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, lente ui, neutrale olie, silken tofu, sojasaus, suiker, tofu, wittewijnazijn en zijdentofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met gestoofd witlof en risotto van gerst

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, franse nestduiven, gember, gerst, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, lente-ui, olijfolie, oude harde kaas, peper, rode nerf zuring, rozemarijn, sjalot, steranijs, tijm, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang van pompoen en courgette

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroengras, courgette, flespompoen, gehakt, gemberwortel, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, kokoschips, kokosmelk, kruidnagels, kurkuma, laoswortel, olijfolie, limoen, pindaolie, rode paprika, rode pepers, rode splitlinzen, sjalotten, tamarindepasta, knoflook en zeezout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofuvellen in stoofpot

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, citroengras, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde rijst-stro-paddenstoel, gedroogde shiitake, gember, geperste tofuvellen, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïskorrels, maïsolie, munt, serrano chilipeper, taugé, thaise chilipeper, tomaat, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met shiitakes

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, paddenstoelen, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, shiitake, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met (boeren)kool of bladgroente

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, kool, lente ui, neutrale olie, paksoi, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte kool en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst met ananas

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, basmatirijst, doperwt, ei, gember, groentebouillon, ijswater, ketchup, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, tomaten, ui, witte rijst, witte wijn en zilvervliesrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Ultieme zwarte dal

Ingrediënten:
arachideolie, boter, garam masala, gemalen koriander, gember, tomaat, groentebouillonblokje, kaneel, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagels, mosterdzaad, rawitpepertjes, single cream, slagroom, tomatenpuree, ui, urad dal en venkelzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure gesmoorde tempé

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, chinese kool, gemberwortel, glasnoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, rijstazijn, sojasaus, suiker, tempé, thaise basilicum, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:

Kerrielaksa

Ingrediënten:
citroengras, fijne kristalsuiker, gedroogde rode chilipepers, gemalen korianderzaad, gemberwortel, groentebouillon, haricots verts, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, laksablad, limoenen, minisjalotjes, plantaardige olie, rijstvermicelli, sambal oelek, taugé, tofublokjes en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Feestelijke pompoensoep

Ingrediënten:
basmatirijst, citroengras, flespompoen, gember, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kruidnagel, limoenen, pindakaas, plantaardige olie, rode peper, silken tofu, tamarindepasta, ui, venkelzaad en vissaus

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Aziatiasche groentesschotel

Ingrediënten:
chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gewokte boerenkool met varkensfilet

Ingrediënten:
boerenkool, chilivlokken, gember, groentebouillon, honing, lente-ui, limoen, olie, varkensfilet, vissaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pittige rodelinzensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, garam masala, gemberpoeder, gemberwortel, groene peper, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komijn, mosterdzaad, olie, rode linzen en ui

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...