Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gember, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Recept van Honger als een paard:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: