141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijboterbouilloncitroendroge witte wijnkaasknoflookolijfoliepeperpeterselierisottorisottorijstsaffraansjalottijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met kool

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, saucijs, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pompoenrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peperoncino, peterselie, pompoen, risottorijst, salie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Groenterisotto

Ingrediënten:
artisjok, asperge, boter, citroen, courgette, doperwten, groentebouillon, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Groene risotto met courgette en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, dille, groentebouillon, knoflook, noilly prat, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Risotto allo zenzero e limone

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, carnarolirijst, citroensap, extra vergine olijfolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, parmigiano, pompoen, risottorijst, salie, sjalot, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Risotto allo zafferano

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, fontina, groentebouillon, knoflook, parmigiano, risottorijst, saffraan, taleggio, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, banaansjalot, bladpeterselie, boter, bouillon, gedroogde funghi porcini, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, vermout en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Risotto met doperwtjes

Ingrediënten:
arborio-rijst, bananensjalotten, boter, bouillon, canarolirijst, doperwtjes, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, ui, vermout en witte wijn

Soort:
risotto
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Beheerste paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, knoflookolie, noilly prat, paddestoelen, parmezaanse kaas, peterselie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met spek en tomaat

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met twee kazen

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge witte wijn, fontina, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, vialone nano-rijst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met appel en pompoen

Ingrediënten:
boter, goudrenet, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, ui, versgemalen zwarte peper, vialone nano-rijst, water, witte fruitige wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met pesto

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, risottorijst, sjalot, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met rozemarijn en borlottibonen

Ingrediënten:
borlottibonen, bouillon, droge witte wijn, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met jeruzalemartisjokken

Ingrediënten:
aardpeer, boter, fruitige witte wijn, groentebouillon, jeruzalemartisjokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met champagne

Ingrediënten:
boter, bouillon, carnarolirijst, champagne, crème fraîche, parmezaanse kaas, sjalot, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Pompoenrisotto met pistachenoten

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, pompoen, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse marjolein, oregano, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met vier kazen

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge witte wijn, gorgonzola, gruyère, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, taleggio, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Risotto met courgette en walnoten

Ingrediënten:
boter, courgette, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, lente-uien, peper, risottorijst, rode ui, saffraan, knoflook, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
buffalo's, droge witte wijn, paddestoel, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode wijnazijn, roomboter, sprinkhanen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / risotto
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Haal meer recepten op...