37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloncitroencitroenraspcitroensapcognacdroge witte wijneigruyèreknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrozemarijnrunderbouillontijmtomatenpureeuiwortelzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hamburger Aalsuppe - Hamburgse palingsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, bonenkruid, boter, doperwten, dragon, gedroogde peren, gedroogde pruimen, ham met bot, kervel, laurier, majoraan, paling, peterselie, prei, spek, suiker, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Soupe à l'oignon - Uiensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, donkere fond, droge witte wijn, gruyère, olie, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, stokbrood, suiker, ui, voorgerecht en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Escabeche

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, geepfilet, gemalen komijn, groene olijf, knoflook, lente-ui, peper, rode mulfilet, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm, wijtingfilet, witte wijn, wittewijnazijn, witvisfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Rijst met gevulde inktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, droge witte wijn, ei, inktvisinkt, knoflook, krenten, laurierblaadje, olijfolie, pijlinktvisjes, pijnboompitten, rondkorrelige rijst, suiker, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, verse munt en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Franse uiensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, droge witte wijn, gedroogde tijm, gruyère, kippenbouillon, olijfolie, runderbouillon, stokbrood, suiker en ui

Keuken:
Frans
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Uiensoep

Ingrediënten:
bloem, gehakt, gevogeltebouillon, gruyère, knoflook, olijfolie, suiker, tomatenpuree, uien, vermout en witte wijn