Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Zoetzure tonijn uit Trapani
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, kristalsuiker, peterselie, rode wijnazijn, tonijn, ui, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, gruyère, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten: