87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencourgettegroenteknoflooklaurierbladolieolijfoliepaprikapaprikapoederpeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

Griekse quinoasalade

Ingrediënten:
courgette, fetakaas, gele kerstomaten, groentebouillon, knoflook, olijfolie extra vierge, bladpeterselie, quinoa, rode paprika, rode ui, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Argentijnse pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, gedroogde abrikozen, groentebouillon, kabochapompoen, maïskorrels, maïsolie, pompoen, reuzepompoen, rode paprika, rozemarijn, salie, slagroom, tomaat, tomaten uit blik, turkse muts, ui, wasachtige aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Argentijns
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde rijstkoeken

Ingrediënten:
bouillon, chilipasta, dashi, groente, lente ui, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tofu, water en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerig scherpe chilibulgur

Ingrediënten:
bulgur, chilipeper, chilipoeder, chipotlepeper, crème fraîche, gierst, goudse kaas, groentebouillon, hominy, kamutkorrels, knoflook, koriander, lente ui, monterey jack kaas, olijfolie, paprika, peper, rogge, spelt, tarwe, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenpans bonengumbo

Ingrediënten:
gerookte tofu, groentebouillon, knoflook, okra, peper, rode paprika, tabasco, tabasco, tomaten, ui, witte bonen, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / rijst / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Dipsaus van opgebakken bonen

Ingrediënten:
bonen, chilipeper, groentebouillon, jalapeños, peper, rode paprika, rodewijnazijn, thaise pepers, tomaat, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chilibulgur met bonen

Ingrediënten:
bonen, bulgur, chilipepers, chilipoeder, crème fraîche, goudse kaas, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, koriander, lente ui, monterey jack kaas, olijfolie, paprika, peper, pintobonen, tomatenpuree, zout en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Romige bonendipsaus

Ingrediënten:
bonen, chilipeper, crème fraîche, groentebouillon, jalapeños, peper, rode paprika, rodewijnazijn, thaise pepers, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Bonendipsaus met kaas

Ingrediënten:
bonen, cheddar, chilipeper, cotija, goudse kaas, groentebouillon, jalapeños, monterey jack kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, thaise pepers, tomaat, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met kikkererwten

Ingrediënten:
droge sherry, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Soep van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boterbonen, citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Roerbak van winter- en lentekolen

Ingrediënten:
ei, gember, groente, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olie, rodekool, rode ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met paprika's

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, droge sherry, gele paprika, groene paprika, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, maïzena, olie, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Kalkoenstoofpotje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chorizo, tomaat, groene bonen, groentebouillon, kalkoenborst, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, pepertje, peterselie, rode paprika, rode wijn, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, wortelen en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spiegelei met paprikasaus

Ingrediënten:
bieslook, brood, eieren, groentebouillon, maïszetmeel, olijfolie, peper, rode paprika, tomaten, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasaus

Ingrediënten:
rode paprika, tomaat, groentebouillon, paprikapoeder, peper, suiker, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, knoflook, laurier, paprika, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, varkensstoofvlees en vetstof

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Haal meer recepten op...