Recept van AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Mosselen met pijnboompittensaus
- Ingrediënten:
- citroensap, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, knoflook, verse dille, verse peterselie en witte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, dille, ei, gember, knoflook, komkommer, laurier, melk, munt, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: