225 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijnknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliepreisjalotslagroomtijmwaterwitte peperwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Fazant in een stoofpotje

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, dragon, fazant, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olie, peper, peterselie, room, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipbroodje met groenten

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, courgette, gerookte ham, kippenbouillon, kippengehakt, peper, room, tomaten, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pompoenroomsoep

Ingrediënten:
amandelschilfers, kippenbouillon, knoflook, peper, pompoen, room, sinaasappelen, spinazie, uien, vetstof, vijfkruidenpoeder, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Varkenskarbonade met gesmoorde rodekool

Ingrediënten:
dijonmosterd, geklaarde boter, gemalen kruidnagel, kippenbouillon, knoflook, moesappel, peper, rodekool, rode wijn, rode-wijnazijn, room, salieblaadjes, ui, varkenskarbonade, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Blije kip in riesling

Ingrediënten:
biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Bieslooksaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, slagroom, ui, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Kipcurry met bataat en appel

Ingrediënten:
appel, bataat, citroen, citroengras, doperwten, gember, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoenblad, peper, ui, zout en zure room

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roomsoep met kokos

Ingrediënten:
abrikozengelei, bleekselderij, boterbonen, gemberpoeder, kerriepoeder, kippenbouillon, lente-uitjes, melk, milk marsala, nootmuskaat, peper, peterselie, preiwit, room, sherry, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Selderijvelouté

Ingrediënten:
amandelen, amandelschilfers, bleekselderij, bloem, eierdooier, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, peper, peterselie, room, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Brede tagliatelle met kip en amandelsaus

Ingrediënten:
brede lintpasta, gemalen amandelen, kipfilet, kippenbouillon, lasagnette, marjolein, olie, peper, sinaasappelsap, tabasco, ui, wortel, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Parelhoen met lavas

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, kippenbouillon, lavas, parelhoen, peper, prei, ui, vetstof, witte wijn, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...