Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ossubuco alla Milanese - Milanese kalfschenkel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, peper, selderij, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: