Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Kalfstong met madeira
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, kalfstong, kippenbouillon, madeira, olijfolie, peper, prei, sherryazijn, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bruine fond, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen: