77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijboterbroodcitroensapfruitgehaktgroentekikkererwtenknoflookkorianderkruidenmuntolieolijfoliepaprikapeterselierode uiuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch uit Het insectenkookboek:

Couscoussalade

Ingrediënten:
buffalo's, cayennepeper, citroen, couscous, gedroogde abrikozen, gele paprika, gembersiroop, kerstomaat, komkommer, koriander, lente ui, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, ras el hanout, sojasaus, sprinkhanen, witte peper, zout en zwarte olijven

Soort:
salade / insecten / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Suviche van tijgergarnalen

Ingrediënten:
citroenen, gehakt, gember, komkommer, lente-uitjes, limoenen, madame jeanette peper, munt, peper, rawit, sinaasappels, bleekselderij, sushi-azijn, koriander, knoflook, tijgergarnalen, tomaten en zout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Parelcouscoussalade met Marokkaanse kip van Donal Skehan

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroen, extra vergine olijfolie, gegrilde rode paprika, gehakt, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, kippendijen, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koolzaadolie, korianderpoeder, kurkuma, peper en zout, rode ui, rode wijnazijn, tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Couscous salade

Ingrediënten:
gele paprika, griesmeel, komkommer, lente-uitjes, munt, olijfolie, citroen, peper, peterselie, rozijnen, tarwe en tomaten

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Regs volkstuinsalade

Ingrediënten:
bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:

Sabin

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bosui, citroen, ei, ingemaakte mango, minikomkommer, olijfolie, tahinsaus, tomaat, witbrood, zhoug, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Bijna-tabouleh salade met feta

Ingrediënten:
bulghur, citroen, kerstomaat, knoflook, komkommer, olijfolie, bladpeterselie, verse korianderblaadjes, verse muntblaadjes, peper, witte amandelen, zout en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Na'ama's fattoush

Ingrediënten:
appelazijn, bosui, citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, karnemelk, knoflook, minikomkommer, munt, olijfolie, peterselie, radijs, sumak, tomaat, turkse broden, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Schorseneren met eierbottarga

Ingrediënten:
citroen, eierbottarga, geklaarde boter, groente, laurier, melk, peper, rodebietenblad, schorseneren en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Carpaccio van gepofte gele biet

Ingrediënten:
citroenzest, fleur de sel, gele biet, gele kerstomaat, groente, grof zeezout, knoflookolie en peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...