386 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapgemalen komijngembergroentebouillonkomijnzaadkomkommerlimoenlimoensapmuntolieolijfoliepaprikapoederpeterselierode paprikarode uisuikertomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met verse tomaten

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen, tomaten en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met tomaten en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, tomaat in blik, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tomaten Paprikasoep Met Geroosterde Kikkererwten

Ingrediënten:
chilipoeder, gegrilde paprika, gemberpoeder, groentebouillon, kikkererwten, komijnpoeder, zout, bakolie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflook, honing, kaneel, tomatenblokjes uit blik, turkse yoghurt, verse koriander en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Gevulde Aubergines met Tomaat & Yoghurt

Ingrediënten:
feta, griekse yoghurt, aubergine, knoflooktenen, komijn, limoen, plantaardige olie, tomatenblokjes, tomatenpuree, gember, verse koriander, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Salade van krombekboon met salsa verde & tomaat

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, koriander, krombekbonen, limoen, munt, peper, peterselie, tomaatjes, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tomaten-paprika-soep met limabonen en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Vis-tagine met aardappelen, tomaten en olijven

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, groene paprika, heekmoot, kerstomaat, knoflook, krieltjes, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode-wijnazijn, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillon met venusschelpen, krieltjes en gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
citroengras, dille, djeroek poeroet, kerstomaat, knoflook, korianderbloempjes, krieltjes, olijfolie, peper, poedersuiker, schelpdierenbouillon, tapijtschelpen, thaise basilicum, venusschelpen, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Marokkaanse broodsalade met gegrilde groene paprika´s en tomaten

Ingrediënten:
arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Recept uit Small bites - Smart food:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, bosui, knoflook, koriander, limoensap, peper, tabasco, tomaat en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Runderconsommé

Ingrediënten:
bleekselderij, gehakt, knoflook, koriander, ossenstaart, peper, prei, tomaat, ui, vermicelli en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Chileense salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, oregano, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse tomatensalsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepureerde salsa fresca

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise koude tomatensoep

Ingrediënten:
citroengras, knoflook, koriander, limoen, limoensap, oud brood, tomaat, tomaat uit blik, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...