Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Gehakte haring
- Ingrediënten:
- bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel
- Keuken:
- Russisch / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, eidooier, knoflook, komkommer, limoensap, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, suiker, taugé, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: