531 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroenraspeieidooiergedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikervanillesuikerwaterzeezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Jan-in-den-zak

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, kaneel, krenten, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatenblini’s

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, zout, tomatenpuree, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Oliebollen

Ingrediënten:
amandelaroma, amandelen, bananen, bloem, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberry's, gist, kokos, melk, olie, poedersuiker, suiker, witte chocolade en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectentaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist, kerriepoeder, knoflook, maïzena, meelwormen, melk, olijfolie, oude kaas, prei, rode paprika, slagroom, ui en zout

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, gedroogde gist, melk, poedersuiker en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Blini's met zalm

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, gerookte zalm, margarine, melk, zout en zure room

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vlaai

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, geweekte abrikozen, kersen, melk, pruimen, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Tulband - kouglof

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:

Ensaïmada

Ingrediënten:
bloem, eieren, gist, melk, olijfolie, reuzel, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Eiertaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eierdooier, eieren, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet Frans taartdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Dronken kersen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, kirsch, kristalsuiker, melk, perzikenjam, poedersuiker, gist, zout en zwarte kersen

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Koningscake - king's cake plus vulling plus glazuur

Ingrediënten:
allspice, basterdsuiker, bloem, boter, donkere rum, droge gist, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, maple syrup, melk, pecannoten, pimentpoeder, poedersuiker, sinaasappelrasp, tafelsuiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Haal meer recepten op...