Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Peper-gembersaus
- Ingrediënten:
- gember, knoflook, limoensap, rode pepers, sesamolie, suiker, water en zout
- Keuken:
- Maleisisch
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, ketjap manis, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Alles over kool:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Keukenlab:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.: