59 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembloemkoolbotercitroeneieidooierfleur de selgroentebouillonneutrale olieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode paprikaroomrozemarijnsjalottijmuiwitte wijnzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonensouffle met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met olijven

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groene olijfolie, groene olijven, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, konijnenpoot, room, rozemarijn, tijm, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met kaas en een gierstkorst

Ingrediënten:
chihuahuakaas, eidooier, gierst, groentebouillon, huttenkase, knoflook, monterey jack kaas, mozzarella, neutrale olie, peper, pintobonen, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 gangen kerstdiner uit de Airfryer + WIN

Ingrediënten:
bladerdeeg, brood, citroen, doperwten, dragon, ei, eieren, eiwit, maïzena, focaccia, bloem, gedroogde paddenstoelen, paddestoel, gist, poedersuiker, groenten, ijswater, kristalsuiker, noten, olijfolie, olijven, paddenstoelen, rode uien, rood fruit, salie, vruchtensap, slagroom, spinazie, suiker, taart, rozemarijn, knoflook, water, 
zout en peper, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpotje van limabonen met gedroogd fruit

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberwortel, halfzoet rode wijn, knoflook, limabonen, neutrale olie, peper, port, room, suiker, tomaten, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hopscheuten met gepocheerd ei en carpaccio van portobello's

Ingrediënten:
boter, citroenzest, ei, fleur de sel, hopscheuten, kervel, knoflook, knoflookolie, mosterdblad, mosterdpoeder, mosterdzaad, oude kaas, peper, portobello's, room, sjalot, water, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / azijn / paddenstoelen
Een recept uit Ianna

Recept van Beginspiration:

Gekarameliseerde knoflooktaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, eieren, geitenkaas, knoflook, olijfolie, room, roomboterbladerdeeg, suiker, tijm, verse rozemarijn, water en 
zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwartebonentaart met gierstkorst op z'n Mexicaans

Ingrediënten:
boerenkaas, eidooier, gierst, groentebouillon, kaas, knoflook, koriander, neutrale olie, peper, poblano chilipeper, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken peren met bloedworst 'bolognese'

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, berkenbier, boter, chilipoeder, citroentijm, conferenceperen, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, ei, ijslands mos, jeneverbes, kippenglacé, kippenlever, knoflookpuree, leverragout, perenazijn, rendierbloed, rendierbloedworst, rendiermos, rode wijn, room, sjalot, tijmolie, trompettes de la mort, ui, varkensdarm, varkensvet, water, witlof, witte as en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: spinaziedumplings in tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, courgette, extra vergine olijfolie, granen, knoflook, knoflooktenen, water, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, prei, ricotta, rijst, room, salieblaadjes, spinazie, tomatenblokjes, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en 
zout en peper

Haal meer recepten op...