Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Kipsaté met pindasaus
- Ingrediënten:
- gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus
- Keuken:
- Thais
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroengras, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, rijstnoedels, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, thaise vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Betty's Kitchen:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Jamie's dinners:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De Thaise keuken: