Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Champignons sautés à la crème - Champignons in roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, olie, peper, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: