Recept uit De Dikke van Dam:
Sambal Kachang Bumbo Saté (Pindasaus)
- Ingrediënten:
- Javaanse palmsuiker, cayennepeper, ketjap, knoflook, olie, pinda's, sjalot, tamarinde-extract en trassi
- Soort:
- zoetstoffen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, santen, taugé, tomaat, trassi, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: