Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: