Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Choux de Bruxelles à la crême - Gehakte spruiten in room gesmoord
- Ingrediënten:
- boter, peper, peterselie, slagroom, spruiten en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: