Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Szallonás fürj - Gelardeerde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, champignons, gerookt spek, knoflook, kwartels, peterselie, slagroom, ui, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: