Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Puree van savooiekool
- Ingrediënten:
- geklaarde boter, groentefond, peterselie, room, savooiekool, sjalot, spek en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Noma:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: