Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Marinade voor gebakken vis met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Annie Pannie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The naked chef: