Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Kip uit Oma's tijd
- Ingrediënten:
- allesbinder, boter, crème fraîche, gerookt vetspek, kip, peper, sjalot, kruiden en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gerookte zalm, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, suiker, ui, witte peper, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: