Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, eiwit, gelatine, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, suiker, ui, vruchtensap, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Recept van What's that smell:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van I love food & wine:
Recept van Betty's Kitchen:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: