Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De wilde kalender:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: