Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Makreelfilet "Féchamp"
- Ingrediënten:
- beurre manié, boter, citroen, double cream, makreelfilet, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Onze Franse keuken:
Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: